Денят на благодарността наближава. За някои хора празникът натрупва натиска да

...
Денят на благодарността наближава. За някои хора празникът натрупва натиска да
Коментари Харесай

Можете да наемете къщата за гости във фермата на Марта Стюарт за престой преди Деня на благодарността – само за $11,23

Денят на благодарността наближава. За някои хора празникът натрупва натиска да го заковат в отдела за гостолюбие. Но по какъв начин можете да издигнете уменията си за развлечение и хостване на следващото ниво?

Като за начало можете да опитате да бъдете този, който ще хване фермата на Марта Стюарт, въодушевена от Деня на благодарността. Предстоящата почивка в Booking.com ще бъде единствено за една вечер в събота преди Деня на благодарността (това е 18 ноември). Със сигурност шансът да се срещнете с Марта Стюарт, до момента в който прекарвате нощта в къщата на наемател на нейната плантация в Бедфорд, Ню Йорк, ще ви даде доживотно доверие в дома.

„ Това е очарователно място тъкмо измежду красиви градини до моята огромна истинска оранжерия “, сподели тя пред CNN Travel за самостоятелната къща за посетители с повърхност от 1800 квадратни фута с две спални и две бани.

Къщата на наемателя се намира в парцела на главната резиденция на Стюарт, плантация от 153 акра в окръг Уестчестър, наречена Cantitoe Corners, която тя купи през 2000 година за 15,2 милиона $.

Разтегнатото имение има няколко къщи и градини, които включват алея от липови дървета, топиари, великански кленове и даже лабиринт от жив плет, съгласно нейния блог.

„ Която и да е щастливата двойка, мисля, че ще си прекарат отлично и ще бъдат пленени от чара на Бедфорд. … целият град е просто прелестен “, сподели Стюарт, добавяйки, че дърветата гинко преди малко са станали златни и есенната зеленина сега е в своя връх.

Когато се отвори резервацията на Марта Стюарт

В еднократното сътрудничество на Booking.com потенциалните посетители могат да се опитат да резервират нощувката на правилото първи пристигнал, първи обслужен, когато прозорецът за резервации се отвори по обяд на 16 ноември ET. Престоят за една нощувка се предлага за два дни по-късно на 18 ноември.

Сътрудничеството с Марта Стюарт бележи първия път, когато локалният доайен отваря къщата си за посетители по този метод за престой, сподели тя.

След като племенниците на Стюарт и други членове на фамилията се радваха да отсядат във ваканционни жилища чартърен по време на пътувания до места като Германия, Индия и Катскилс в щата Ню Йорк, това провокира личния й интерес, сподели Стюарт.

„ Интересувах се от капиталова позиция, както и от лична позиция “, сподели Стюарт по отношение на типа технология за ваканционно отдаване чартърен, която Booking.com предлага в допълнение към своя инвентар от хотелски престои и други места за настаняване.

Това не е първият път, когато Booking.com работи със звезди и дава техните резиденции за резервации.

Марая Кери и Сара Джесика Паркър си сътрудничат с марката, предлагайки престои надлежно в мезонет в Ню Йорк и укритие в Хамптънс. А Booking също вдъхна живот на ситкоми като „ Офисът “ и „ Приятели “ посредством ваканционни наеми по време на промоции.

На цена от единствено $11,23 за нощувка в чест на датата на Деня на благодарността тази година, престоят във фермата, един от 7,3 милиона докладвани обяви на домове, жилища и други неповторими места за настаняване на уеб страницата, може да бъде запазен по същия метод начин както всяка друга нощувка в Booking.com. Просто следвайте подканите на уеб страницата, с цел да въведете вашите персонални данни и информация за заплащане.

„ Развълнувани сме да предложим това необикновено преживяване при пътешестване в емблематичната плантация на Марта Стюарт като един от невероятните жилищни парцели на Booking.com, които гостите могат да резервират “, сподели Анджела Кавис, началник на връзките в Северна Америка за Booking.com.

Очаква ви цялостен маршрут, обслужван от Стюарт

За най-много двама души преживяването за една нощ включва цялостен маршрут, основан от Стюарт, който е предопределен да показа нейните обичани въодушевени от Деня на благодарността и есенни обичаи.

„ Имаме толкоз доста специалисти в нашата компания. И взехме решение, че ще бъде ужасно да имаме уикенд, въодушевен от Деня на благодарността за тези посетители “, сподели тя.

Стюарт сподели, че нейният екип се интересува по сходен метод от „ този тип бизнес с гостолюбие, с който се занимава Booking.com “.

„ Сега е толкоз известно и постоянно сме авангардни във връзка с новите технологии и новите типове бизнес “, сподели тя.

Настаняването стартира в 10 часа сутринта и гостите ще стартират престоя си с обиколка за добре пристигнали на „ готовата за есента “ къща на наемател, както и обиколка с екскурзовод на парцела дружно с нейния основен градинар Райън Маккалистър.

Спирките включват известния в Instagram кокошарник на Стюарт, дом на повече от 200 пилета (твърдо сварените яйца са измежду закуските, които тя постоянно взема със себе си на полети, съгласно Стюарт), както и градините и конюшните на фермата.

Гостите могат да се приготвят за Деня на благодарността за личните си празненства, до момента в който научават тънкостите на уменията за правене на венци и нареждане на маси по време на проява с Кевин Шарки, изпълнителен вицепрезидент, изпълнителен шеф по дизайна на Martha Stewart Living Omnimedia. Стюарт сподели, че Шарки е с нея повече от 28 години и е добре прочут със своите настройки за маса и празнични украшения.

Малко време за Марта

За тези, които търсят персонално време със Стюарт, 82, най-важното от престоя може да бъде късна закуска с нея в нейната къща на Maple Avenue в парцела, която служи и като снимачна площадка за нейното шоу Roku „ Martha Cooks “. Ястието ще бъде приготвено от наградения готвач Джеймс Биърд Томас Джоузеф, изпълнителен вицепрезидент, кулинария на Martha Stewart Living Omnimedia.

Изживяването ще включва и летищни прехвърляния през Booking.com, закуски за добре пристигнали и обяд и вечеря отвън хотела в заведения за хранене, предложени от Стюарт, включително The Inn at Pound Ridge от Jean-Georges, както и подписани копия от нейните готварски книги, наред с други лакомства.

И когато сте подготвени за малко извършения, Стюарт предлага областен парк Ward Pound Ridge Reservation, тъкмо надолу по пътя от нейната плантация. И тя споделя, че гостите също могат да се насладят на наблюдението на многото животни в нейния парцел.

Вътре в къщата за гости

Изображения от Booking.com

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР